Kua nummer kalkulator

Kua nummer
Gratis kalkulator
Beregn Kua

Her kan du beregne din Kuatal og finne ut hvilke kompassretninger som er gunstige/ugunstige for deg. Kuatal er en del av filosofien til Feng Shui. Ved å følge rådene fra Feng Shui kan du støtte de ønsker du har om hvordan din person og ditt liv ville vært hvis det var helt perfekt.

Du kan dele hjemmet ditt i åtte kompassretninger – fire av dem er gunstige og fire av dem er ugunstige. Hvilke retninger som er gunstige/ugunstige for deg avgjøres av ditt Kua-nummer, som beregnes ut fra kjønn og fødselsår.

Hvis du gjør de viktige tingene i livet ditt i områdene, rommene, som best støtter disse aktivitetene, vil Feng Shui-energiene hjelpe deg, og du vil ha lettere for å oppnå resultater og fremgang – mens du på den annen side bør unngå å gjøre viktige ting i livet ditt, i de områdene i hjemmet der energiene motarbeider innsatsen din.

Kua tal kalkulator
Kön:   Man Kvinna

Födelseår:   

 

Kuatal fem har ingen kompassretninger knyttet, noe som er fordi tallet fem er midt i den kinesiske måten å ordne tallene på (jf. Lo Shus magiske firkant) og derfor inneholder litt av alle elementene til de andre tallene i den. Hvis du har Kuatal five og er kvinne, anbefales det å bruke Kuatal åtte i stedet, og hvis du har Kuatal five og er mann, anbefales det å bruke Kuatal to i stedet. Hvis du beregnet din Kuatal via NetSpirits «Finn min Kuatal-funksjon» ble denne beregningen brukt.