De fem elementene | Tre

Tre
Fem elementer | Jord
Ødelegger
Jorden
Fem elementer | Vann
Drenerer
Vann
Fem elementer | Ild
Støtter
Ild
Fem elementer | Tre Navigasjon

Feng Shui
Når tre harmoniserer chi-energi

Feng shui har som essens at Chi-energien verken er for sterk eller stillestående. Et viktig verktøy er de fem elementene. Siden alt i universet er kategorisert i henhold til de fem elementene, brukes interaksjonen mellom de fem elementene – støttende, drenerende, destruktive – til å harmonisere Chi-energien.

Det første elementet er tre, som symboliserer begynnelsen på nytt liv. Bruk levende tre. Ideelt sett et bambustre eller en plante som har en slags stamme. Generelt er blomster og planter bra for Chi og renser også naturlig luften. Husk at planten skal være fersk. En syk eller død plante er Shar Chi. Tremøbler er lite populært som feng shui-løsning for å fremme energien til treelementet, da død ved ikke inneholder mye energi. De kan imidlertid inneholde positiv energi hvis de har en god historie.

Husk at alle fysiske ting kan inneholde gode så vel som dårlige energier fra tidligere eiere, eller rett og slett fra noen som har håndtert eller brukt tingen. Det er derfor viktig å alltid rydde nye ting før de tas inn i hjemmet.

Element tre

Kinesisk astrologi
Når tre er ditt heldige element

Det heldige elementet ditt beregnes fra Ba Zi-diagrammet ditt. Å styrke det heldige elementet ditt vil bidra til å bringe  vektfordelingen av de fem elementene i balanse og dermed gjøre det enkelt for deg å oppnå suksess, rikdom, god helse, mange venner , lykke og suksess.

Våren er din heldige sesong. Year of the Hare eller Year of the Tiger er dine heldige år. Hare måneder og tiger måneder er dine heldige måneder. 03:00 – 07:00 er dine lykketimer. Østkompassretningen er ditt heldige sted. Det vil øke lykken hvis du bor i et hus som vender mot øst. Soverommet ditt bør være i den østlige delen av hjemmet ditt. Det vil øke trivselen hvis du sover med hodet vendt mot øst. Det er bra hvis du har store vindusåpninger på østsiden av boligen. Vind eller bris som kommer fra øst er bra for deg. Du bør plassere arbeidsstolen slik at du vender mot øst.

En treseng er bra for deg. Lykkefargen din er grønn, og du bør bruke denne fargen så mye som mulig, i hjemmet ditt, klærne dine osv. Bilen, sykkelen eller andre kjøretøy kan være grønt. Du vil ha mer flaks hvis navnet ditt har en «A»-lyd. Du vil ha mer flaks hvis navnet ditt er assosiert med tre. Grønnsaker og alt grønt er bra for deg. Helsen din vil ha nytte av utendørsaktiviteter, gjerne noen med mye vind. Ta vare på nervesystemet, leveren og galleblæren . em> Valget av partner bør være en som har en høyere Tree-score enn deg selv. Jobben din blir enklere hvis du velger et yrke eller en retning som har å gjøre med tre.

Element wood

Kinesisk astrologi
Når tre påvirker dyretegnet ditt

Dyretegnet ditt beregnes fra fødselstidspunktet. Siden hver gang i den kinesiske almanakken er assosiert med en vektfordeling av de fem elementene, vil beskrivelsen av hvem du er basert på dyret ditt – dyretegnet for fødselsåret ditt – nyanseres når man ser på vektfordelingen til fem elementer for bursdagen din og fødselstimen.

For det første vises påvirkningen av treelementet på en person ved at sistnevnte er ekstremt støttende og lojale mot venner og familie. Det er ofte ubegrenset tillit, kjærlighet og støtte til familie og venner, men dette forventes også å gå andre veien. Treelementet har en sekundær effekt ved at personligheten ofte er preget av stor grad av humor. De er ofte stemningsspredere i gruppen. Denne humoren uttrykkes lett i tale da disse personene også ofte er veldig velartikulerte. Noen ganger brukes imidlertid denne veltalenheten også til å spidde fiender eller rett og slett andre som er uenige.

Kinesisk astrologi
De fem elementene